PS5 VR

Der er gode nyheder til alle der elsker Virtual Reality – Sony udgiver nemlig VR til PS5. VR har virkelig vundet frem de sidste par år, og det er nu blevet mere og mere almindeligt at have VR-udstyr hjemme i stuen.

PSVR 1 er et af de mest populære VR-systemer, og vi har derfor rigtig store forventninger til PS5 VR, eller PSVR 2 som udkommer sammen med PS5 senere på året.

Deres PSVR1 var en kæmpe succes, og nu kommer de altså med PSVR 2, som kommer med en lang række nye features. Ligesom med PSVR 1 kommer der et headset som vil sidde henover dit ansigt, for at give dig en optimal VR-oplevelse.

Der er også et par motion-sensing controllere som giver dig mulighed for at affyre våben, male på et lærred eller styre en racerbil på vejen. Det er altså den ultimative PS5 VR-oplevelse, og du vil føle at du sidder i en racerbil, eller at du er midt i en krig. Det er meget mere livagtigt end at spille et almindeligt spil på PS5.

En ny verden med PS5 VR (PS VR 2)

Der vil være kameraer i headsettets front og bagsiden, og derudover vil der også være en controller med kameraer i. Disse kameraer vil give dig mulighed for at komme ind i en verden af PS5 VR, men også ind i AR, som er en ny teknologi. AR giver dig mulighed for at få et monster eller et dyr direkte ind i din stue, og det vil fungere på samme måde som når du spiller Pokemon Go.

Kameraerne på forsiden og bagsiden vil tracke dine omgivelser, og der vil også være et kamera i den nye Move controller. Der vil være en skærm foran hvert øje, og dette vil vise 3D-billeder direkte ind i spillerens nethinde. Der vil derudover også være et ”Transparent Mode”, som giver dig mulighed for at se dine omgivelser, og dermed pause dit spil og VR-verdenen. Dette er en virkelig stor fordel, da det ofte kan være en større proces at skulle have sit VR-udstyr af og på for at se sine omgivelser.

Det er også muligt at gøre dit eget hjem til en del af spillet. Det betyder at du for eksempel vil kunne gøre din væg i stuen til et lærred som du kan male på, eller at du pludselig ser en fjende komme frem bag din sofa. Det er altså langt mere livagtigt end vi har set med PSVR 1, og vi glæder os derfor til at prøve den nye PSVR 2 senere på året.

Med PSVR 2 får du altså en helt ny og unik spiloplevelse, og der er langt flere fede funktioner end vi har set med tidligere VR. På denne måde kan du spille alle dine yndlings VR-spil, og opleve at være en del af kampen mod fjenderne, eller en racerkører der kører 250 km/t. Der er altså meget at se frem til med det nye PSVR 2, og der er lagt op til mange gode timers underholdning med vennerne.