PS5 Headset

Der er selvfølgelig et trådløst headset til PS5. Der er rigtig meget at glæde sig til ved det nye trådløse Pulse 3D PS5 headset, og der kommer altså til at være indbygget 3D-lyd i både headset, controller og konsol.

Derudover er det også en indbygget mikrofon med noise cancelling effekt, som virkelig vil gøre en stor forskel under dine spil. Der har altså virkelig været fokus på lyden, og på at lukke lyd ud undervejs i dit spil, ved den nye PS5, og det er netop derfor vi glæder os ekstra meget til dette nye PS5 headset.

Headsettet har det samme sorte og hvid design og farver som resten af PS5 delene, og vi har allerede set nogle meget imponerende billeder af disse. Alle delene passer sammen i stil og udseende, og de har alle sammen adapteret det meget futiristiske og anderledes look som vi ser her med PS5. Designet er meget anderledes end PS4, og de tidligere konsoller for den sags skyld, så der er altså rigtig meget nyt at se frem til med PS5.

3D-lyd med det nye PS5 Headset

PlayStation 5 headset bliver tilgængeligt samtidig med udgivelsen af PS5, og du skal derfor ikke vente længe på at opleve fantastisk 3D-lyd. Folkene bag PlayStation siger at de vil give god lyd til alle brugere, og altså ikke kun til dem der tilkøber VR eller surround. Det er også derfor at de har tænkt 3D-lyd ind i alle enhederne, således at den gode lyd bliver et gennemgående træk. Lyd er en virkelig vigtig faktor når man spiller på sin PS5, og derfor er det fedt at se at det har været så stort et fokus denne gang for Sony.

Derudover ved vi at de nye trådløse Pulse 3D headset får en indbygget mikrofon, men indbyggede Dual noise cancelling effekt, så du uforstyrret kan tale med dine venner eller andre spillere. Det er der selvfølgelig allerede mange headsets der tilbyder, men det her er ekstra fedt hvis man gerne vil have alt tilbehør til PS5. Det er jo samme design og udseende, så det er ekstra lir hvis man kan købe alt tilbehøret, og dermed have et PS5 headset der passer til resten af konsollens design. Den passer også i udseende til controlleren, så det vil se ekstra fedt ud med et gennemført sæt.

Vi ved endnu ikke hvor meget dette trådløse Pulse 3D headset kommer til at koste, da der endnu ikke er offentliggjort nogle priser på nogle af enhederne fra Sony. Vi forventer dog ikke at de bliver helt vildt dyre, da konsollen altid vil være den største udgift. Du kan selvfølgelig også starte med at bruge dit gamle headset, og dermed vente til prisen måske falder lidt på PS5 headset. Der er dog god grund til at investere i deres PlayStation 5 headset, da du på denne måde får det fulde udbytte af den nye 3D-lyd, og du dermed får en gennemført oplevelse af at spille på PS5.