PS5 Controller dock

Den nye DualSense controller har et meget anderledes design, og den har sindssygt mange nye og fede features at se frem til. Der er sket meget med PlayStation siden udgivelsen af PS4, og derfor har Sony selvfølgelig også udviklet en nye opladestation, eller PS5 controller dock, til den nye controller.

Indtil videre ved vi at den nye DualSense controller har en indbygget USB-C port, som vi umiddelbart havde regnet med ville være til opladning.

Men da Sony offentliggjorde deres nye PS5 controller dock, så kom det frem at den nye controller ikke skal oplades på normal vis. Der medføler nemlig en separat enhed til opladning, som altså er denne PS5 controller dock.

Her kan man så sætte sin DualSense controller ned, og lade den sidde og oplade. Det fungerer lidt på samme måde som vi så det med Nintendo Switch, som også skulle oplades i en charging dock. Ligesom med resten af udstyret til PS5, så er denne PS5 controller dock holdt i de samme sorte og hvide farver, og det samme futuristiske design. Den passer altså helt perfekt ind i det æstetiske univers med resten af enhederne og tilbehøret til den nye PS5.

En af fordelene ved det nye PS5 controller dock er, at du kan oplade to controllere på samme tid. Derudover forventer vi at DualSense controlleren holder batteri i lang tid, så du har mere tid til at spille – der er ikke noget værre end at skulle sidde og vente på at din controller oplader nemlig. Derudover forventer vi også at den nye PS5 controller dock er ekstra hurtig til at oplade, da der ligger en ny teknologi bag det nye design.

Hurtigere opladning med PS5 controller dock

Vi er vant til at oplade PS4 controlleren via et USB-stik, så med denne nye PS5 controller dock er der altså virkelig sket noget nyt på den front. Vi håber at det fungerer bedre end via USB, og at det betyder at den oplader hurtigere. Det ser i hvert fald rigtig lovende ud, og lige meget hvad, så er det super fedt at se at Sony her går i en ny retning med denne PS5 controller dock. De har også virkelig været dygtige til at holde en rød tråd i deres design, og alt deres tilbehør er holdt i samme stil og samme farver.

Man får lyst til at købe alt udstyret til PS5, og vi forventer da også at det vil give den bedste spiloplevelse hvis man tilkøber noget tilbehør. Denne nye PS5 controller dock udkommer samtidig med PS5 senere på året, og vi forventer at den følger med konsollen. Vi forventer dog at man kan oplade den både via USB-C porten, og via denne PS5 controller dock, da der jo er en indbygget USB-C port i DualSense controlleren.

Det betyder at denne PS5 controller dock bliver ekstraudstyr, og fordelen er selvfølgelig at du kan oplade to controllere på samme tid, og at den højst sandsynligt oplader hurtigere end via USB-C porten. Der er derfor god grund til at købe denne dock, for at I hurtigere kan få opladet og komme videre med jeres spil.