PS5 tilbud

Ligesom så mange andre, så har du sikkert også hørt rigtig godt om den nye PS5 der udkommer til november 2020. Der er sket rigtig meget på hardware-fronten i forhold til hardwaren vi så i PS4, og derfor vil den nye PS5 kunne byde på en helt anderledes spiloplevelse.

Den nye PlayStation 5 byder på en helt unik SSD-lagring, hvor PS4 havde en traditionel harddisk, og 3D lyd og Ray Tracing. Derudover udkommer der også en helt ny DualSense controller til PlayStation 5, med indbygget mikrofon, bedre grib osv. Nu vil vi se lidt nærmere på PS5 tilbud.

Find de bedste tilbud på PlayStation 5

Da PlayStation 5 endnu ikke er udkommet på markedet, så er det desværre ikke muligt at finde nogle gode PS5 tilbud endnu. Men ligesom med alt andet elektronik, så kan man godt forvente et prisfald eller lidt tid på markedet, og du bør derfor væbne dig med tålmodighed hvis du vil finde et godt PlayStation 5 tilbud. Der kan være mange penge at spare hvis du ikke har behov for at få en PS5 allerede ved udgivelsen, og måske kan du godt holde ud at vente til 2021 med at få den nyeste konsol.

Hvis du vil have den allerede ved udgivelsen, så skal du nok forvente at betale den fulde pris. Den fulde pris er desværre ikke oplyst endnu, men den kan forudbestilles fra 6800-10.000 kr. online. Dette er dog ikke den endelige købspris, men tværtimod et depositum. Du vil altså få retureneret differencen når den endelige pris offentliggøres af Sony til det danske marked.

Hvis dette er tilfældet, så kan det være en god ide at holde øje med de forskellige forhandleres hjemmesider, for at få mulighed for at købe det bedste PlayStation 5 tilbud. Disse PlayStation 5 tilbud kan variere meget, og der kan derfor være en god mængde penge at spare hvis du undersøger markedet grundigt. Der er ingen grund til at betale for meget for denne type elektronik, så du skal endelig ikke bare købe det første og bedste PS5 tilbud du falder over på nettet.

Find PS5 tilbud i butikkerne

Du kan eventuelt også gå ind i diverse fysiske butikker der tilbyder PS5 tilbud, og tale med dem om en god pris. De kan ofte tilbyde en lidt bedre pris til fysiske kunder, da de har en masse rabatkoder og lignende på disse produkter. Her kan det også være en fordel at tage de forskellige tilbud med rundt, og på denne måde presse de forskellige forhandlere lidt på prisen. På denne måde kan du få det bedste PlayStation 5 tilbud på markedet.

PS5 tilbud til Black Friday

Hvis du kan vente så længe, så vil du helt sikkert også kunne finde gode PS5 tilbud til Black Friday. Black Friday er en amerikansk tradition, som efterhånden har fået godt fat i det danske marked. Det er d. 27. november, så måske vil det allerede være muligt at finde PS5 tilbud til Black Friday i 2020, hvis PlayStation 5 vel og mærke udkommer i november for forventet. Ved Black Friday er der ofte vanvittigt gode procenter og rabatter på elektronik, og om ikke andet vil du helt sikkert kunne finde en meget billig PS4. Hvis du ikke har behov for at få den nye PS5, så kan dette være en oplagt mulighed for at få en billig PS4, da forgængere ofte bliver sat voldsomt ned når der udkommer en ny model. 

Så her skal du gøre op med dig selv hvor meget det betyder at fat i en spritny PlayStation 5, eller om du i virkeligheden kan nøjes med en langt billigere PS4. Lige meget hvad så er det bestemt værd at holde øje med Black Friday tilbuddene, og de fleste forhandlere offentliggør de kommende tilbud i forvejen, så du har lidt tid til at forberede dig på et eventuelt køb. Om end det er et PS5 tilbud du er ude efter, eller andet elektronik, så kan du helt sikkert finde en god pris på det til Black Friday. Vi kan dog ikke garantere at du vil finde PlayStation 5 tilbud ved Black Friday allerede i år, da det er så tæt på udgivelsen, men måske du er heldig at finde et godt PS5 tilbud til næste år. Der har PS5 været på markedet i et års tid, hvis den udgives i november selvfølgelig, og her kan man godt forvente at det vil være muligt at finde et godt PlayStation 5 tilbud.

Bestil PS5 før den udkommer

Hvis du ikke kan vente så længe på at få et godt PlayStation 5 tilbud, så kan du undersøge mulighederne for at forudbestille et eksemplar. Denne mulighed er allerede udsolgt hos mange forhandlere, og du skal derfor nok til at skynde dig lidt, hvis du vil have glæde af denne mulighed. Du kan forudbestille fra 6800 kr. cirka, men prisen vil variere lidt fra forhandler til forhandler. De ved endnu ikke hvornår den udgives, men de skriver at den forventede udgivelse bliver d. 1. november 2020.

Der bliver ikke produceret voldsomt mange eksemplarer af PS5 grundet Covid-19, og forsinkede producenter, så derfor vil det være sværere at få fingrene i et eksemplar i år. Der produceres eftersigende kun 6,5 millioner eksemplarer til det første år, og dette antal er altså til hele verden.

Det er derfor slet ikke sikkert at det bliver muligt at gå ud og finde et godt PS5 tilbud efter udgivelsen, da man kan risikere at det kun er dem der har forudbestilt der får fat i en konsol. Der kan derefter gå flere måneder, eller måske et år, før der bliver produceret flere PS5. Det er derfor vigtigt at du allerede nu tager stillinger til om du skal forudbestille en PS5 allerede nu, for at sikre dig at få en PS5 i november.

Her er en liste over de siger der tilbyder forudbestilling:

  • L’EASY
  • Coolshop
  • Proshop
  • Dustin

Hvad koster PS5

Du bør i forvejen gå ind og undersøge de forskellige siders muligheder for forudbestilling, og på den måde kan du finde det bedste PS5 tilbud der passer til dine behov. Som sagt kan prisen variere ret markant, og der er ingen grund til at vælge den dyreste forhandler. Prisen vil være den samme efter den endelige købspris offentligøres, og derfor vil det ikke give mening at have betalt for meget i depositum. Du får selvfølgelig differencen tilbage, så du ender reelt set ikke med at betale mere for din PS5 end nødvendigt.

Det er dog endnu ikke til at sige hvorvidt købsprisen vil variere fra forhandler til forhandler, men det forventes at denne vil være nogenlunde den samme hos dem alle. Det er selvfølgelig et marked der er præget af stor konkurrence, og så snart den udkommer vil der sikkert også være mulighed for at finde et godt PlayStation 5 tilbud. De vil alle sammen gerne have fat i kunderne, så der kan være lidt penge at spare hos de forskellige sider.

Del betalingen op

Det vil helt sikkert også blive muligt at købe en PS5 på afbetaling, og her kan der også være rigtig mange penge at spare på de forskellige sider. Undersøg først de forskellige afbetalingsmuligheder, og vent med at sige ja til noget, før du har fundet det mest fordelagtige PS5 tilbud til din økonomi. Du skal ikke ende med at betale for meget for din PS5, og derfor skal du læse vilkår og betingelser grundigt. Tjek evt. disse gode råd til din privatøkonomi først.