fbpx

PS5 på afbetaling

Det er desværre ikke muligt at købe en PS5 på afbetaling endnu, da den stadig er udsolgt alle steder. Det er derfor heller ikke muligt at forudbestille hos diverse forhandlere. Så snart PS5 er udkommet, vil det blive muligt at købe den på afbetaling hos elektronikforhandlere som normalvis tilbyder denne type køb. Du kan derfor godt begynde at undersøge hvilke sider der tilbyder de mest fordelagtige afbetalingsløsninger til dine behov.

PS5 på afbetaling her

PRISER
 

 

3.399,-

 

Hvad vil den koste på afbetaling

PlayStation 5 kommer til at koste ca. 4.199,00 kr. for standard modellen, og 3.399,00 kr. for Digital Edition. Dette er dog en foreløbig pris ved forudbestilling, og den endelige pris er endnu ikke bekræftet. Det er deres hidtil dyreste PlayStation model, og dette var også forventet, da denne konsol har en lang række nye funktioner og er tæt på dobbelt så kraftfuld som PlayStation 4.

ps5 på afbetaling
Billede: Sony PlayStation

Når det er sagt, så er der ingen tvivl om at det er en stor udskrivning for de fleste mennesker, og det kan være svært at finde pengene til at betale hele beløbet på én gang. Vi kan dog godt forstå hvorfor du er interesseret i at få fingrene i denne model, da den byder på rigtig mange fede nye features som vi ikke før har set fra PlayStation.

Derfor vil vi her guide dig godt og sikkert igennem PS5 afbetaling, så du kan sikre dig et eksemplar af denne konsol, uden at skulle gå helt bankerot. Elektronik er generelt set ofte en stor udskrivning, men heldigvis er der mange løsninger til mere overkommelige finansieringer. Det er også muligt at begynde at spare op allerede nu, så er du sikker på at have råd ved udgivelsesdatoen.

Køb nu – betal senere

Det er ofte også en mulighed at vælge en ”Køb nu -betal senere”- mulighed hos disse forhandlere, og dette kan også være en stor hjælp når du skal ud og købe PS5. Med denne mulighed kan du købe en PlayStation 5 nu, men først betale senere. Dette kan være en løsning hvis du ikke har pengene lige nu og her, men måske først får råd til det efter næste lønningsdag. Det er altså en smart og ofte gratis mulighed for at købe elektronik og lignende. Vælg dog kun denne løsning, hvis du ved at du med sikkerhed kan betale pengene tilbage senere hen.

PS5 på afbetaling

Her er det så at muligheden for at finde PlayStation 5 afbetaling bliver en mulighed. På denne måde kan du få den nye PS5 når den udkommer, og du kan herefter afdrage på dit køb hver måned. Der er rigtig mange forhandlere der tilbyder denne type køb helt rentefrit, og dette er en stor fordel for dig som forbruger. På denne måde kan du slippe for dyre afdrag og lån, og rent faktisk nøjes med at betale købsprisen. Fordelen er blot at du afvikler det over 12 eller 24 måneder fx. På denne måde bliver de månedlige afdrag mere overkommelige, og du slipper for at skulle bruge hele din formue på en PlayStation 5.

Vi har fundet frem til at disse forhandlere tilbyder PlayStation 5 afbetaling:

  • L’EASY
  • Coolshop
  • Proshop
  • Dustin

Du kan besøge de forskellige forhandleres hjemmesider for at finde mere information om denne type PlayStation 5 afbetaling, og her vil du også kunne se eventuelle gebyrer og renter. Det er en god ide at undersøge alle forhandleres tilbud på finansiering, og på denne måde finde frem til det bedste og billigste. Du bør altid undersøge det fulde beløb der skal tilbagebetales for lånet, og dette bør ikke overstige den egentlige købspris alt for meget.

PS5 finansiering

Der er som sagt rigtig mange forhandlere af elektronik der tilbyder finansiering og PlayStation 5 afbetaling. Dette er både muligt hos Elgiganten, CDON, Proshop og mange flere. Her kan du med fordel gå i gang med at undersøge de forskellige forhandleres vilkår og betingelser for PS5 på afbetaling, så du sikrer dig at du får den mest fordelagtige aftale på dit nye køb. Man skal passe på at man ikke ender med at betale mere for sin PlayStation 5 afbetaling end selve købsprisen, og dette er heldigvis også muligt med rentefri finansiering. Her skal man være opmærksom på at der kan være visse gebyrer ved de forhandlere der tilbyder rentefri finansiering, såsom betalingsservicegebyrer og lignende.

Dette kan betyde at du skal betale et lille beløb for hvert afdrag. På denne måde kan du reelt set godt komme til at betale mere for din PS5 afbetaling end du forventede. Netop af denne grund er det utrolig vigtigt at du læser alle betingelser og vilkår grundigt igennem inden du køber din nye PlayStation 5 afbetaling.

Hvorfor købe PS5 afbetaling?

Der er rigtig mange fordele ved at købe PS5 på afbetaling, da det blandt andet giver dig mulighed for at få din nye PS5 ved udgivelsen, og du slipper for at vente på at få råd til at betale det fulde beløb på én gang. Det er også en fordel at kunne afbetale på købet rentefrit, og det er heldigvis også muligt ved de fleste forhandlere. Du kan enten henvende dig i de fysiske butikker, eller vælge at kigge på det online.

Det kan dog være en god ide at tage ned til de forhandlere der har fysiske butikker, da de her kan hjælpe dig med at forstå afbetalingen og eventuelle gebyrer ved opstart. Alternativt kan du kontakte onlineforhandlerne hvis du har spørgsmål til deres finansieringsmuligheder, da disse betingelser og vilkår ofte kan være lidt kryptisk formuleret.

Det er altid fristende at takke ja til det første og bedste tilbud på PS5 på afbetaling som du finder, men selvom det er en spændende og ny konsol, så bør du ikke optage et lån der påvirker din privatøkonomi i en negativ retning. Du bør altid overveje et sådant køb grundigt inden du takker ja, og på denne måde kan du finde ud af om du reelt set har råd til de månedlige afdrag og de eventuelle renter der vil være på lånet. Man skal huske på at det er et lån, og at pengene selvsagt skal tilbagebetales en dag. Brug derfor lidt tid på at overveje om det er den bedste løsning for dig og din økonomiske situation.

+