PS5 Black Friday

Har du planer om at købe PS5 til dig selv eller som gave til én, du holder af? Så kan der være mange penge at spare, hvis du venter med at købe PS5 til Black Friday.

Årets store tilbudsfest ligger lige før jul, så det er oplagt, hvis du planlægger at give den i julegave

Black Friday PS5 Tilbud

Hvorfor vente med at købe PS5 til Black Friday?

PS5 black friday : black friday tilbud playstation 5

Du er formentlig ikke den eneste, der er planlægger at vente med at købe en PS5 til Black Friday, da der er mange penge at spare. Uanset om du vil købe en PS5 til dig selv eller som gave, er det en god idé at vente med at købe den, indtil Black Friday, hvor du kan finde den til en stærkt nedsat pris hos flere forhandlere.

Her på siden finder du information om, hvor du kan købe PS5 billigst til Black Friday, så du ikke behøver at finkæmme nettet på egen hånd. Vi sørger for, at du har en overskuelig oversigt over de forhandlere, der har skruet prisen i bund på PS5 til Black Friday.

Black Friday er et amerikansk fænomen, der løber af stablen én gang om året – fredagen efter den nationale helligdag, Thanksgiving. Selvom Thanksgiving primært fejres i USA og Canada, har fænomenet efterhånden spredt sig til det meste af verden.

Fejringen af Thanksgiving finder sted den fjerde torsdag i november, hvorfor Black Friday altid vil være den fjerde fredag i november. Det er således startskuddet til julehandlen, så du helt sikkert kan gøre et ekstraordinært godt tilbud, uanset hvad du er på udkig efter – herunder også en PS5.

Find de bedste tilbud på PS5 Black Friday

Vi har samlet en oversigt over de steder, hvor du kan få PS5 billligt til Black Friday. På den måde slipper du for at skulle lede nettet igennem på egen hånd for at finde de forhandlere, der har de bedste Black Friday-tilbud på PS5.

Det giver dig de bedste forudsætninger for at få fingrene i PS5 til en stærkt nedsat pris, da du på forhånd ved, hvor du skal lægge dine penge. Ofte er der et begrænsede antal PS5 til salg på Black Friday, hvilket betyder, at du skal vide, hvor du vil købe den på forhånd, hvis du vil undgå, at der er udsolgt.

Relateret artikel: Forudbestil PS5

Samtidig hopper du let og elegant over de mange køer hos de fysiske butikker, som ofte er fyldt med mennesker på den årlige shopping-dag. Der er mange fordele ved at købe din PS5 til Black Friday over nettet.

Black Friday bugner med tilbud på PS5 og tilbehør

Det er ikke kun PS5, der bliver sat ned i pris til Black Friday – det gør spil, controllere og andet tilbehør også. Du kan derfor også gøre en god handel på PS5-spil, hvis du ønsker at udvide sortimentet.

Vi har samlet en oversigt over forhandlere, der også har gode tilbud på selve konsollen, men også tilbehør til PS5. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du derfor gøre et ekstraordinært godt køb, hvis du handler hos en af de webshops, du finder her på siden.

Køb en PS5 som julegave til Black Friday

PlayStation 5 er, ligesom de forrige PlayStation-modeller, en oplagt julegave, der helt sikkert vil glæde enhver person, som er glad for at spille på konsol – uanset om der er tale om et barn, en teenager eller en voksen.

Interessen for gaming er konstant stigende, og spillene bliver mere og mere avancerede. Derfor PlayStation og konsoller generelt ikke længere blot er noget, der egner sig til børn. Voksne kan også have glæde af PS5, hvorfor det er den oplagte julegave, uanset gavemodtagerens alder.

Det betyder, at der er mange, som har PS5 på ønskelisten til jul, og derfor kan du godt regne med, at der kommer stor efterspørgsel på PS5 til Black Friday. Det er en tendens, som er tilstedeværende hvert år omkring jul – og den er kun blevet mere udpræget, efter Danmark for alvor har taget Black Friday-traditionen til sig.

Lad dig ikke lokke af vilde Black Friday-tilbud fra udlandet

Black Friday er et amerikansk koncept, og der er generelt større og vildere tilbud på den anden side af Atlanterhavet. Det betyder dog ikke, at du skal gøre dine indkøb i andre landet. Vi anbefaler, at du køber din PS5 hos en dansk webshop, da du ikke har de samme rettigheder, når du handler i udlandet.

Hvert år bliver der slået salgsrekorder over hele verden. Det betyder, at det er højsæson for svindlere, som ønsker at gøre en god forretning ud af at franarre godtroende personer deres penge. Det boomer mildest talt med falske webshops og tilbud, som er for gode til at være sande.

Hvis du køber en PS5 til Black Friday hos en udenlandsk webshop, er du langt dårligere stillet, hvis du ender med at blive snydt. Du bør derfor ikke lader dig lokke, uanset hvor godt et tilbud, der er tale om. Du kan reelt set ikke vide, om du får den vare, du har bestilt.

Vi har udarbejdet en valideret liste over danske webshops, som vi kan stå inde for. Vi anbefaler, at du udelukkende handler hos de forhandlere, som du er sikker på, rent faktisk er ærlige – eller som du har mulighed for at tjekke op på.

Hvorfor købe PS5 hos en dansk shop?

I Danmark har vi en lang række regler for returret, fortrydelse, garanti og en lang række andre forhold, som gør, at du som forbruger er bedre stillet, end hvis du handler i udlandet. Det betyder i langt de fleste tilfælde, at der ikke er nogen hjælp at hente, hvis du bliver snydt, når du handler i udlandet.

Selvom du formentlig kan finde billigere tilbud i udlandet end herhjemme, anbefaler vi alligevel, at du køber din PS5 på Black Friday-tilbud hos en dansk forhandler. Der er ingen grund til at løbe risikoen, da du stadig skal af med et anseligt beløb, selvom du køber din PS5 på tilbud.

Samtidig ender du ikke med at stå med en defekt PlayStation 5, som du ikke har mulighed for at returnere, fordi du har ville spare penge ved at handle i udlandet, så garantien ikke længere dækker. Der er god grund til at være på den sikre side – især når du køber et produkt, der befinder sig i denne prisklasse.

Læs alt om hvor og hvordan du kan købe PS5 på afbetaling her »