PS5 tilbehør

Sony har nu officielt meldt designet ud for den nye PS5, og derudover har de også offentliggjort hvilket PS5 tilbehør alle os spillere kan se frem til i forbindelse med udgivelsen. En ting er at Sony har produceret en virkelig imponerende konsol med den nye PS5, men der er også rigtig mange der gerne vil vide hvilket tilbehør der kommer til den nye PS5. Heldigvis er der rigtig meget godt i vente på den front, og dette tilbehør byder både på HD-kamera, trådløst headset osv.

Tilbehør oversigt:

Det trådløse Pulse 3D headset som PS5 tilbehør, vil erstatte det trådløse PlayStation Gold headset, og dertil tilbyde 3D funktionen. Denne 3D-lyd er noget som Sony virkelig har fokuseret på med den nye udgivelse, og der er også dual noice-cancelling mikrofoner i dette nye headset.

Der kommer et nyt HD-kamera, som har en Dual 1080p linse, som skal erstatte det gamle kamera der kom til PS4. Dette nye HD-kamera vil give spillere mulighed for at streame deres spil og indhold, og dermed give folk mulighed for at uploade og livestreame spil fra PS5. Der er rigtig mange der har brugt kameraet til PS4, og behovet for dette stiger i takt med at folk begynder at streame deres spil i større grad. Du er derfor nødt til at have det nye HD-kamera til PS5, hvis du streamer dit indhold ud til en masse seere.

Få mere kontrol med det nye PS5 tilbehør

Den nye medie-fjernbetjening ligner til forveksling en almindelig fjernbetjening, men den har også en indbygget mikrofon som understøtter stemmeføring. Det giver dig altså mulighed for at tale til din fjernbetjening, og altså betjene den på denne måde. Der er derudover også fire knapper uden nogle markører, men vi ved endnu ikke hvilken funktion disse vil have på den nye medie-fjernbetjening.

Til sidst så ved vi at der kommer en opladestation til den nye og famøse DualSense controller. VI ved at der er rigtig mange der ser frem til at prøve denne nye DualSense controller, og det kan vi virkelig godt forstå. Den skal selvfølgelig have en opladning en gang imellem, trods at den holder batteri langt bedre end DualShock controlleren.

Sony har derfor udviklet en opladestation til controlleren, og den bruger altså ikke den normale USB-ingang til opladning. Der er en separat station i bunden, hvor du connecter din controller. Den er meget anderledes end det vi tidligere har set fra PlayStation, men den matcher både controller og konsollens design rigtig flot. Det er holdt i samme stil, og de har alle tre et meget anderledes og futuristisk udseende. Det er i samme sort/hvidt farvetema, og det er et rigtig flot strømlinet look.

Derudover udkommer det nye PSVR 2, som en efterfølger til det populære PSVR 1 system. Dette VR-system er et af de mest populære VR-systemer, og vi har derfor rigtig store forventninger til det nye PSVR 2. Du får her et