PS5 Fjernbetjening

Sony har lanceret en officiel mediefjernbetjening til PS5, så du kan skifte mellem at bruge flere forskellige medier på din PS5 fjernbetjening. Denne PS5 fjernbetjening har en indbygget mikrofon, som gør at den kan betjenes via stemmen, og du kan altså give den ordrer, blot ved at tale til den.

Dette fungerer altså ligesom de mange systemer der efterhånden er på markedet fra Google, Amazon og Apple. Du kan bruge den til at navigere rundt på samme måde som du kan bruge din DualSense controller, og den har da også det samme farvetema og udseende, som både konsol og controlleren har.

Der findes også en officiel controller til PS4, men her får vi altså en optimeret PS5 fjernbetjening. Vi forventer at den vil have langt bedre batterilevetid end fjernbetjeningen til PS4, eller at den måske endda er genopladelig. Den er selvfølgelig trådløs, men en besynderlig ting er at den har fire umærkede knapper på sig. Der er ikke nogen der ved hvad dette betyder endnu, men det er muligvis noget der vil blive afsløret ved udgivelsen. Det kan højst sandsynligt godt være at der lanceres nogle apps til PS5, og at det er det som disse knapper skal bruges til.

PS5 Fjernbetjening
Credit: Playstation.com

Bedre spiloplevelvese med PS5 fjernbetjening

Vi forventer at denne udkommer samtidig med PS5, men det er ikke offentliggjort endnu. Det kan også ske at den udkommer lidt efter PS5, ligesom vi så det med fjernbetjeningen til PS4. Det virker til at være et virkelig fedt tilbehør til PS5, og det vil uden tvivl gøre spiloplevelsen nemmere. Det betyder også at du nemmere kan browse på internettet eller bruge apps via din PS5, da det gør navigationen en del nemmere.

Du kan som sagt også bruge din DualSense controller til samme formål, og du behøver derfor ikke en PS5 fjernbetjening for at kunne bruge alle mulighederne på PS5. Det er ekstraudstyr, og derfor er det noget der kan tilkøbes hvis man ønsker at optimere sin brugeroplevelse når man spiller på sin PS5. Du kommer dog rigtig langt med blot at bruge din DualSense controller til disse ting, men vi må sige at PS5 fjernbetjeningen og dens indbyggede stemmeføring, får den til at lyde utrolig interessant.

Det giver en meget anderledes effekt, og det betyder at du slipper for at skulle sidde og navigere direkte via din PS5 fjernebetjening. Du kan simpelthen bare give den en kommando, og læne dig tilbage imens den gør arbejdet for dig.

Du kan også vælge at tilkoble et tastatur og en mus til PS5, for at have bedre navigationsmuligheder. Du kan rent faktisk også tilkoble din smartphone, som vil give dig mulighed for at bruge denne som et tastatur og en mus. Der er altså rigtig mange muligheder for at få mere ud af din PS5, og det er derfor op til dig selv hvad der tiltaler dig mest af disse muligheder. Det er jo en mediefjernebetjening, og det betyder altså at du vil kunne bruge den til flere forskellige formå