PS5 Billeder

Det blev d. 11 juni 2020 at billeder og design af den nye PS5 blev offentliggjort af PlayStation og det må siges at leve op til alle forventninger som du kan se her på siden er det blevet et hvidt og sort design med blåt lys. Derudover står konsollen op, hvilket også er nyt – det ser dog ud til at den også sagtens kan ligge ned. Udover selve designet af konsollen så blev der også vist, hvordan meget af tilbehøret kommer til at se ud. Så herunder kan du også se de første billeder af controller, headset, kamera og fjernbetjeningen.

Derudover viser det dig også, at den kommer i to udgaver. Den ene som har optisk 4K drev og en digital version. Den digitale version som ikke har et drev bliver tyndere og måske også billigere.

PS5 design

De nye PlayStation 5 billeder viser et meget anderledes design end de foregående modeller fra PlayStation. Det er et lidt mere futuristisk design, hvor selve konsollen har en V-formet udformning, og hvor den har et betydeligt større kølesystem end vi tidligere har set. Dette ses ved de mange huller i siderne af V-et. Dette vil gøre en virkelig stor fordel for brugeren, da en PlayStation ofte vil have problemer med overophedning efter lang tids brug. Dette kan også være et problem hvis den står i et lukket skab for eksempel. PlayStation 5 er designet af Yasuhiro Ootori, som er ingeniør ved PlayStation. Dette design er patenteret af Sony.

PS5 billede sammen med tilbehør
Billede: PlayStation YouTube

Konsollen er holdt i et sort og hvidt design, men her med et blåligt lys i midten af V-et. Dette understøtter det futuriske look, og det er bestemt ikke et kedeligt design. Det er også spændende at se denne nye model og dens udseende, da de tidligere modeller har været meget ens i designet. Det giver god mening at PlayStation prøver at tage det i en lidt anderledes retning nu, og de er lykkedes ret fint med at kombinere design og funktionalitet i en kompakt lille konsol.

Her et billede fra videoen af PS5 DualSense controller:

Billede af PS5 DualSense wireless controller designet
Billede: PlayStation YouTube

Her viser vi et billede af PS5 fjernbetjeningen:

ps5-fjernbetjening-media-remote
Billede: PlayStation YouTube

Billede af PS5 headset (PULSE 3D wireless):

PS5 Headset billede - PULSE 3D Wireless Headset
Billede: PlayStation YouTube

Der kommer også et PS5 kamera og her kan du se billedet af hvordan det ser ud:

PS5 HD Camera billede af designet
Billede: PlayStation YouTube

PS5 billeder af formen

Derudover kan vi se at PlayStation 5 har mindst fem USB-porte, DualSense controller, og højst sandsynligt også en lovende Disc Tray. Den er langt mere kraftfuld end dens forgænger, faktisk tæt på dobbelt så kraftfuld, og derfor kræver det også et anderledes design. Det er her det udbyggede kølesystem bliver aktuelt, og dette er simpelthen en nødvendighed for at maskinen kan performe optimalt.

Se her videoen der blev frigivet af PlayStation d. 12 juni 2020 – hermed blev det endelig offentligt, hvordan den kommer til at se ud. Billeder her på siden er taget fra denne video.

Det her er hvad vi forventer af PS5 designet:

  • Designet af Yasuhiro Ootori
  • Den kommer i to udgaver – en med optisk drev og en digital udgave
  • V-formet konsol – kan stå op og ligge ned
  • Bedre kølesystem
  • Mindst fem USB-porte
  • DualSense controller
  • Sort og hvide farver
  • Controller hvidt design

PS5 DualSense

Som sagt er der ingen garanti for at de lækkede billeder af PlayStation 5 bliver det endelige design fra Sony, men vi forventer i hvert fald at det nærmer sig de billeder vi har set indtil videre. Den nye Dualsense PS5 controller er holdt i samme futuristiske stil, og de er holdt i de samme grå og sorte nuancer. Igen er det et meget anderledes design end de tidligere PlayStation controllere, men den har også en række nye interessante funktioner. Der er for nyligt blevet lækket en række billeder af en sort DualSense PS5 controller, men det er endnu ikke bekræftet af Sony selv. Det er ofte muligt at købe controllere i diverse farver efter udgivelsen, men her er der muligvis tale om at der udkommer to forskellige farver samtidig.