Om os

Vi har et klart formål med denne side: at give forbrugeren den nyeste og bedste information om den nye PS5. Der går rigtig mange rygter om den nye PlayStation 5, som eftersigende udkommer til november. Der er ikke meldt så meget officielt ud fra Sonys side endnu, og derfor kan det være svært at navigere rundt i hvad der er rygter, og hvad der er sandt om den nye konsol.

Det er her vi kommer ind i billedet – vi bestræber os på at levere nyttig og korrekt information til alle jer der går og venter i spænding på den nye PS5. Hvad kan man forvente? Hvilke spil udkommer til PS5? Hvad kommer den til at koste? Kan man forudbestille allerede nu? Spørgsmålene er mange – vi har svarene til dig.

Du sidder sikkert selv og leder efter disse informationer på diverse sider, men som sagt så er der desværre også rigtig meget misvisende information derude, som kun er baseret på tomme rygter. Det er desværre en klassisk tendens, som ofte sker i forbindelse med store udgivelser indenfor denne verden, og netop derfor gør vi en dyd ud af at levere korrekt information til forbrugeren der overvejer at købe en PS5. Der er rigeligt med falske rygter omkring PS5 på nettet, og vi har ingen intentioner om at bidrage til disse.

Vi scanner nettet for dig

Vi bruger en masse tid på at researche internettet tyndt for de nyeste informationer om PlayStation 5, så du slipper for selv at gøre det. Vi har samlet al information der findes derude, og vi har samlet det i overskuelige artikler, hvor du kan finde svar på alle de spørgsmål du måtte have om den kommende PS5 udgivelse til november.

Ud fra de informationer vi har fundet frem til, så lyder det som en meget lovende konsol, og vi har meget høje forventninger til PS5, da der eftersigende skulle ske et enormt step up siden PS4 ramte hylderne i 2013. Der er sket rigtig meget med gaming-verdenen på disse syv år, og dette forventer vi vil afspejles i hardwaren i den nye PS5.

Der er ikke lang tid til november, så vi råder dig til at forudbestille din PS5 allerede nu – vi skal i hvert fald være sikre på at få fat på et eksemplar af den omdiskuterede maskine.

Vi glæder os mindst lige så meget som dig, og vi håber at den nye PlayStation 5 kommer til at leve op til alle vores forventninger.

Virksomheden bag PSgamer

PSgamer.dk er ejet af Move Marketing Co., Ltd. som er en danskejet virksomhed placeret i Chiang Mai.

Disclaimer

Siden er finansieret via annoncer og reklamelinks til de danske forhandlerer af PS5 som vi linker til. Det har ingen indflydelse på prisen på produkterne og betyder at vi kan holde siden kørende med den bedste information, der findes på nettet omkring den nye PlayStatio