PSgamer

Af PSgamer

Fransk detailhandler røber PS5-pris-men er det nu til at stole på?.

Fransk detailhandler røber PS5-pris-men er det nu til at stole på?.

En ny lækage antyder, at Sony har fastsat en pris på den nye PS5-konsol. Det virker til at dette prisestimat, er et af de mere realistiske, sammenlignet med andre tidligere læk og spådomme.


Den franske supermarkedskæde Carrefour har tilsyneladende lækket PS5-prisoplysninger forud for en officiel meddelelse.
I henhold til siden ændrede lister koster en standard PS5 3.715,85 kr. og den digitale version 2.971,19 kr.


Disse priser er i overensstemmelse med de mere fornuftige PS5-prisestimater, vi har hørt indtil videre.
Der er ikke lang tid før at next-gen konsolpuslespillet er blevet løst, det der mangler er blot stadig prisafgørelsen, som Sony og Microsoft trækker i langdrag. En ny lækage antyder dog, at Sony muligvis allerede har afgjort en pris for sin PS5-konsol, hvilket tilbyder et af de mere fornuftige skøn, som alle de hardcore PS5 fans har været interesseret i.

Den franske supermarkedskæde Carrefour opførte kort priserne på både den digitale version og standardversionen af ​​PS5 såvel som øvrige enheder på sin hjemmeside tidligere i denne uge.


Den franske detailhandler tilsyneladende lækket de rigtige PS5-priser

Der er ikke tale om en hvilken som helst detailhandler, men store Carrefour som er en kæmpe fransk detailhandel, som er en af de vigtigste videresælgere for det franske marked, og som uden tvivl er opmærksom på Sonys PS5-planer.


Detaljerne blev hurtigt fjernet online, hvilket antyder, at forhandleren delte mere end hvad der lige var planlagt. Hvilket selvfølgelig kun bidrager til forestillingen om, at det faktisk er de officielle priser. Lækagen kommer fra den franske multinationale detailgigant Carrefour.


I henhold til priserne, som naturligvis blev opsnappet af offentligheden, heriblandt ​​en del PS5 fans, vil standardudgaven forhandle for 3.715,42 kr., mens den diskfri version koster 2.970,84 kr.


Den mest fornuftige PS5-prislækkage til dato


Selvom der endnu ikke er nogen garanti for korrektheden af priserne forud for Sonys forventede afsløring og offentliggørelse senere i denne måned, ser de ud til at passe på de tidligere antagelser om at priserne ville lægge mellem 2.500 kr. og 3.800 kr.


3000 kr. er det som skaber balancen mellem, hvad vi vil betragte som en relativt konkurrencedygtig pris blandt potentielle ejer af den nye konsol, og Sony skal ikke have for meget tab for at sikre, at de såkaldte tidlige købere skifter til konsollen i stor stil.


Prisen, der også er forbundet med andet ps5 tilbehør, reducerer lækagens troværdighed: de er alle noteret til 372,71 kr. Det er sikkert at antage, at en DualSense-controller, HD-kamera og multimedie-fjernbetjening vil lande på samme pris.

Vi ser højst sandsynligt på nogle midlertidige priser her. Om disse priser udvides til konsollerne er uklart.
Sony forventes at være vært for endnu en PS5-relateret begivenhed denne måned. En Bloomberg-rapport, der offentliggøres i dag, siger, at

Sonys næste store PS5-meddelelse er “afventende” sat til offentliggørelse senere i denne måned ifølge en anonym kilde på PlayStation.
Tak fordi du havde lyst til at læse med.


Husk du finder et bredt udvalg, af andre nyheder omkring PS5 på vores side her. God læselyst.

Skriv en kommentar