PSgamer

Af PSgamer

Opdateret:

OFFICIELT: Playstation 5 kommer d. 19 November.

Der har været mange rygter og spekulationer omkring både pris og den præcise udgivelsesdato på PlayStation 5. Spekulationerne er slut; Sony har offentliggjort begge dele i dag.

  • Udgivelsesdato US: 12. November
  • Udgivelsesdato DK: 19. November

Forudbestil PS5

PRIS
 

 

3.490,-

 

 

Så blev det endelig tid. Sony har offentliggjort hvor meget man skal af med, for at erhverve sig en af de nye PlayStation 5. Vi har fået prisen på disk-versionen, såvel som den digitale version. Hvis du kunne tænke dig at spare lidt mønter, så bliver den digitale version ca. 25% billigere end disk-versionen. Det er en del billigere, end hvad vi her på siden havde forventet, og det er fantastiske nyheder.

Vi har endnu ikke fået en præcis dansk pris, men udfra den officiellle pris i US, går vi udfra at prisen bliver således:

  • Disk-version: 3.200-3.500 DKK ($499.99)
  • Digital edition:  2.500-2.700 DKK ($399.99)

Vi kan dermed konkludere, at prisen faktisk er en del lavere, end vi først havde regnet med. Det er dog nødvendigt med den lave pris, når de nu skal konkurrere med prisen på den nye Xbox, som også for nyligt blev offentliggjort af Microsoft.

Officiel udgivelsesdato for PS5

Det er ikke kun prisen, som vi er blevet forkælet med. Vi fik også serveret udvigelsesdatoen i samme omgang. Vi kan udfra Sony’s udmeldelser gå ud fra, at PlayStation 5 rammer de danske butikshylder d. 19. november 2020. I US, Sydkorea, Japan, Mexico og Australien & New Zealand er de heldige, og får lov at købe den en uge tidligere, nemlig d. 12. November. 

Sådan sikre du dig et eksemplar

Der er nok ikke nogen tvivl om, at der bliver rift om de første eksemplarer i Danmark. Når Sony lancerer deres nye konsoller, så har de det med at blive udsolgt ret hurtigt. Hvis du er opsat på at få fingrene i den nye konsol før din nabo, så kan du lave den snedige finte og forudbestille din PlayStation 5

Skriv en kommentar