Hvornår er det at PlayStation 5 udkommer?

PSgamer

Af PSgamer

Opdateret:

Hvornår er det » Playstation 5 udkommer?

UPDATE: Det er nu officielt meldt ud, at den kommer i butikkerne d. 19 november.

Vi ved efterhånden en del ting om den nye PS5 som udkommer i slutningen af året, men der er stadig mange ting som ikke er offentliggjort af Sony endnu. Vi venter i spænding på flere informationer om konsollens specifikationer, features og de nye spil til PS5. Vi vil her tage dig igennem alt det vi indtil videre ved om PS5 og om udgivelsen som kommer tættere og tættere på.

Bestil PS5 her

PRIS
 

 

3.399,-

 

3.490,-

 

4.290,-

 

PS5 vs PS3 og PS4 – hvordan udkom de andre konsoller

playstation 5 udkommer - ps5 udkommer

Vi ved endnu ikke alle detaljer om udgivelsen af den nye PS5, men vi ved at den er sat til at udkomme i ”Holiday season”, som Sony selv beskriver det. Vi forventer at det bliver i løbet af november 2020, men der er intet der er sikkert endnu.

  • PS3 udkom d. 11. november 2006 i Japan, og den blev den solgt i mere end 80 millioner eksemplarer verden over. Den udkom derefter i resten af verden. Dengang konkurrerede den med Xbox og Nintendo Wii. Senere udkom der så en PlayStation 3 Slim og Super Slim.
  • PS4 udkom d. 15. november 2013 i hele verden, og den solgte hele 1 million eksemplarer indenfor de første 24 timer. Det er faktisk den konsol der har slået alle rekorder, og solgt flest eksemplarer på så kort tid. Der kom senere hen en PlayStation 4 Slim og en PlayStation 4 Pro på markedet.

Når vi ser på udgivelsen af disse to konsoller, så er der god grund til at tro at den nye PS5 udkommer i november 2020. Historien taler i hvert fald for at det bliver en udgivelse i denne måned, men man kan selvfølgelig aldrig være helt sikker. Det giver dog god mening at udgive den i ”Holiday season”, da der så er rigtig mange der vil købe en PS5 som julegave.

Hvornår udkommer PS5

Der er rigtig mange der gerne vil vide helt præcist hvornår den nye PS5 udkommer, men som sagt så er det endnu ikke muligt at sige noget om. Sony holder nogle pressekonferencer hvor de offentliggør detaljer om PS5, og på den seneste offentliggjorde de designet (se alle billeder her) for den nye PlayStation 5. Der var tidligere lækket en række billeder af dette design, og derfor kan vi også godt stole på at rygterne om en udgivelse i november taler sandt. Designet var præcist som forventet, og her havde rygterne altså fat i de rigtige billeder.

Udkommer der også en PS5 Pro?

Ligesom med PS3 og PS4 forventer vi også at der udkommer nye og anderledes versioner efter udgivelsen af konsollen, og vi forventer også at der højst sandsynligt kommer en PS5 Pro eller lignende. Der går faktisk en hel del rygter om at Sony udgiver deres PS5 Pro samtidig med den regulære PS5, og at den vil være langt mere kraftfuld end den almindelige konsol.

Dette er endnu ikke bekræftet af Sony, men der er også lækket en række billeder af den nye PS5 Pro. Det er helt udsædvanligt at Pro-versionen skulle udkomme samtidig med den almindelige konsol, men Sony har det med at overraske os.

PS5 Pro er til dig der gerne vil have lidt ekstra power, og til dig der måske endda spiller på et professionelt niveau. Du får større lagringsplads, hvilket er ret lovende, da den almindelige PS5 udkommer med SSD-lagring, som altså er meget bedre og hurtigere end den almindelige harddisk som vi kender fra PS4. Du får altså mulighed for at udvide denne lagringsplads, og dermed lagre endnu flere spil, og få hurtig load af de lagrede spil.

Umiddelbart ligner den nye PS5 Pro den almindelige, men hvor PS5 har et mere nedtonet design, så har PS5 Pro et lille skær. PS5 designet er oveordnet set meget anderledes end det vi kender fra de tidligere konsoller, men det udbyggede kølesystem ser utrolig lovende ud i forhold til PS5 Pro.

Skriv en kommentar