PSgamer

Af PSgamer

PS5 DualSense patent foreslår at Next-Gen Controllere –kan opsnappe brugere.

PS5 DualSense patent foreslår at Next-Gen Controllere kan opsnappe brugere

En fornyligt verificeret PS5 DualSense patent siger at potentielt set vil Sony’s Next-Gen controller en skønne dag være i stand til at kunne identificere specifikke brugere, ud fra hvordan de holder på controlleren. Som det er rapporteret fra SegmentNext (Via VGC), denne patent beskriver et system som vil bruge DualSense’s sensorer, bl.a. gyroscope og accelerometeret til at opsamle telemetrisk data som kan spore den måde spilleren holder controlleren på, ift. position, orientering og enheder som ”maximum hastighed, minimum hastighed eller hastighed af controlleren for et bestemt tidspunkt, som f.eks. 60 sekunder.”

Hvis et match er fundet af controlleren, vil den omgående logge ind på profilen, som er opsnappet af controlleren. Denne patent ser ud til at løse nogle af de udfordringer, som der er med at logge manuelt ind på forskellige accounts, hvilket kan give det hele en mere gnidningsfri oplevelse.

Patentet er ikke kun begrænset til DualSense, men dog, så indikerer det også at denne teknologi potentielt kan virke på andre enheder smo f.eks. DualShock controllere, Move Motion controllere, PSVR Headset m.m.

Det er vigtigt at notere sig, at patenter hele tiden bliver søgt af virksomheder, og denne bestemte patent garanter desværre ikke, at det rent faktisk vil blive en realitet, men vi skal da stadig håbe på det bedste.

Læs flere PS5 nyheder her »

Skriv en kommentar