Sony’s PS5 konsol i klassisk PS1 grå er en ren rus af nostalgi

PSgamer

Af PSgamer

Opdateret:

PS5 har fået et helt nyt farvetema på banen, PS1 grå med ren nostalgi.

Som vi nærmer os PS5 lanceringen denne november, og mens Sony har offentliggjort deres første reklame for konsollen, bliver detaljerne omkring priser og specifik lanceringsdato stadig holdt tilbage fra de mange trofaste PlayStation fans.

PS5 afsløringen i sig selv, tog de mange gamere med bukserne nede, med et helt nyt design for selve hardwaren, som efterlod fanskaren splittet, sammen med det stærke hvide og sorte farvetema, som er en stor afvigelse, sammenlignet med de tidligere sorte farver vi har set i de sidste mange generationer af PS konsoller. Men denne PS5 fusionerer altså det gamle med det nye, i en rus af ren nostalgi, som giver en fantastisk eufori fra fortiden.

Vi har set fans lave Cyberpunk 2077 og Horizon Forbidden West special edition PS5 konsoller, såvel som en sort variant, som sagtens kunne ende op med et reelt farvetema for PS5’en; men Reddit brugeren u/EmeraldTimer har søgt tilbage i Sony’s historie – Bag PS4, PS3 og PS2 – Til den originale PlayStation og skabt dette fantastiske PS5 klassiske farvetema koncept, som er fuldført med det nostalgiske multifarvede ’PS’ logo fra konsollens tidlige dage. Ikke nok med det, så har han også lavet en grå DualSense controller.

I stedet for at ændre farverne på LED lysene, har redditbrugeren u/EmeralTimer lade dem blive ved den blå LED farve, ligesom den officielle hvide PS5 model, men dog er LED lysene på den sorte konsol blevet ændret til rød, hvorimod DualSense controlleren stadig har et blåt lys.

Folk i kommentarerne, virker til at elskede den grå PS5, mest for de nostalgiske årsager og har altså foreslået at Sony laver et begrænset salg på denne, ligesom PS4 20 års jubilæums varianten, som genfødte PS4 i en klassisk nostalgisk grå.

Læs også: forudbestilling af PS5

Sony har ikke bekræftet andre konsolfarver på nuværende tidspunkt, men har lovet at de vil forsøge sig med noget nyt, ude i fremtiden, ”noget endnu mere smukt” og forhåbentligt er der nogle radikalt anderledes special editions på vej. Med al den kærlighed til den nostalgiske retrostil, kan vi være heldige, men på nuværende tidspunkt er det altså kun hvid – eller guld, hvis du har et par store tusindelapper på kontoen.

Læs flere PS5 nyheder her »

Skriv en kommentar