PSgamer

Af PSgamer

PS5 ser cool ud i – detailboksen.

ps5-detailbox
Billede credit: Vinícius de Jesus via Twitter

Så er Playstation 5’eren blevet pakket i detailboksen og nu er den endelig klar, til at ramme hylderne.

Sony har været ret langsomme til at afsløre detaljerne om PS5, og afsløringen af next-gen konsollen måneder efter Microsofts Xbox Series X afslører, at begge konsolproducenter nu forbereder sig påde kommende pre-orders før de lancerer deres konsoller og tilbehør denne november.

Trods mangel på officiel information, er prisen på PS5 og dens tilhørende tilbehør allerede blevet lækket på det internettet, såvel som forudbestillingsdatoen – læs mere om PS5 forudbestilling her.

Man ved stadig ikke hvor stor konsollen kommer til at være, men den vurderes til at blive rimelig tung og stor. Så nu ved man i hvert fald hvad man skal kigge efter under juletræet i år.

Den grafiske designer Vinïcus de Jesus, har lavet en showcase detaliboks som giver os en idé om, hvordan det færdige produkt måske kommer til at se ud, sammen med DualSense controlleren.

Det virker til at der bliver gået ud fra et design med fokus på højde, frem for et design med fokus på længden. PS5 detailboksen ser stor ud, og der er et billede af konsollen og controlleren centreret på forsiden af boksen.

På bagsiden, er der billeder af en masse tilbehør, her i blandt DualSense opladeren, HD kamera, Pulse 3D trådløse headset og PS5 fjernbetjeningen. Det viser også PlayStations eksklusive spil som: Horizon Forbidden West og Marvel’s Spider Man: Miles Morales.
Det eneste der mangler, er et håndtag som man kan bære boksen i.

Designeren har benyttet sig af den ikoniske blå PlayStation farve, selvom boksen emmer mere af PS4’erens pakning, end den mere tunge og massive PS4 pro.

Vi ved endnu ikke hvordan den færdige og officielle detailboks kommer til at se ud, men dette koncept ser ud til at kunne være tæt på det ægte design. Det er i hvert fald et rigtig godt bud. Der går forhåbentligt ikke længe, før vi finder ud af det!

Skriv en kommentar