PSgamer

Af PSgamer

Rygter siger at PS5 UI snart bliver-offentliggjort af Sony.

Rygter siger at PS5 UI snart bliver-offentliggjort af Sony.

Det siges at PS5 dev kits snart får den sidste version af konsollens nye UI og at Sony måske snart offentliggøre det til deres fans for at undgå læk.

Det virker til, at PlayStation udgiver nye informationer omkring PS5 hver eller hver anden uge, ud af den blå luft. Denne tendens startede sidste år da detaljerne om deres platform blev skrevet om af onlinemagasinet Wired, og siden da har Sony fortsat afsløret nye udseender af den omtalte DualSense controller og designet af de æsker som de fysiske PS5 spil vil blive lavet i, uden nogen advarsel. Og ja, nu igen virker det til, at vi snart kan forvente at se endnu en ny stor ting blive afsløret om den nye next-gen konsol.

I et nyt rygte fra brugeren @Tidux på Twitter, har Sony tilsyneladende set på at afsløre det officielle bruger interface for PS5 til offentligheden inden for den nærmeste fremtid. Rygter siger at PS5 dev kits snart modtager en ny opdatering, som Tidux referer til som ”Retail mode”, indenfor de næste par uger. Fremfor at få denne nye komponent lækket, spår vi, at Sony er mere klar på at offentliggøre det selv, inden der kommer et læk.

Naturligvis, så er dette rygte ikke bekræftet eller sandt på nogen som helst måde, så du skal indtil videre blot tage det med et gran salt. Med det sagt, så er det som der påstås her rimelig sandsynligt, og det ville give en del mening, siden lanceringen af PS5 nærmer sig med lynets hastighed. Det er sikkert at gå ud fra, at Sony lige pt.

Læs også: forudbestilling af PS5

Udarbejder de finere detaljer og for at kunne opretholde fansnes begejstring indtil lanceringen af konsollen, giver det god logisk mening for PlayStation snart at offentliggøre noget nyt omkring deres UI, i hvert fald indenfor den nærmeste fremtid.

Skriv en kommentar